Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Новина
25.04.2024

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. Сьогодні члени виконкому заслухали звіт начальника відділу освіти, молоді та спорту Наталії Бойко про роботу відділу по виконанню покладених на нього завдань за 2023 рік та прийняли його до відома. Далі до відома присутніх директором комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради Наталією Кубіцькою було доведено інформацію про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян на території Дмитрівської сільської ради. Вказану інформацію було взято до відома, а також рекомендовано директору установи продовжити роботу по своєчасному виявленню одиноких непрацездатних громадян, які потребують сторонньої допомоги в обслуговуванні та підтримувати тісний зв'язок з керівниками установ, підприємств, які працюють на території сільської ради, з метою вирішення проблем одиноких непрацездатних громадян і надання їм допомоги.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету на 2024 рік, було розглянуто питання "Про підсумки проведення опалювального сезону 2023-2024 років та заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років" та прийнято відповідне рішення.

З метою попередження нещасних випадків, пошуку та рятування людей на воді, створення безпечних умов для користування водними об’єктами, виконавчий комітет затвердив відповідний план заходів та зобов'язав орендарів водних об’єктів інформувати населення про заборону купання на орендованих об’єктах, а також забезпечити установлення в місцях, заборонених для купання, стендів та іншої наочної агітації забороняючого та попереджувального характеру.

Також в процесі роботи було утворено робочу групу з обстеження об'єктів зберігання нафтопродуктів (нафтобаз та складів пально-мастильних матеріалів) на території Дмитрівської сільської територіальної громади, яка до 20 травня поточного року має здійснити обстеження об'єктів зберігання нафтопродуктів, визначених протокольним рішенням позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 квітня 2024 року.

На виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», виконком прийняв рішення про перейменування та демонтаж пам’яток культурної спадщини місцевого значення Дмитрівської сільської територіальної громади.

Також в процесі роботи було прийнято рішення з інших важливих питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше