Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради .

Оголошення
01.06.2021

Відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 21 травня 2021 року №398 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визачення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відхоів на території Дмитрівської сільської ради», рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 01 червня 2021 року № 95 «Про конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради» Дитрівська сільська рада оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради!

 

Учасникам для участі в конкурсі необхіднодо 09 год. 30 хв. 30 червня 2021 року подати конкурсну пропозицію за адресою: 27422, Кіровоградська область, Кропивницький район, с.Дмитрівка, пл.Перемоги, 4, кабінет відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради, особисто або надіслати поштою конкурсної комісії у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.

Більш докладніше з конкурсною документацією на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради можна ознайомитися на офіційному сайті Дмитрівської сільської ради.

 

Конкурсна документація

з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради

 

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради.

Україна, 27422, с.Дмитрівка, Кіровоградська область, пл.Перемоги, 4.

 

  1. Підстава для проведення конкурсу.

Рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради «Про конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради».

 

  1. Місце і час проведення конкурсу.

Місце проведення конкурсу: Україна, 27422, с.Дмитрівка,  пл.Перемоги, 4, 1-й поверх, кабінет відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради.

Час проведення конкурсу: о 10 год. 00 хв. 01 липня 2021 року.

Особа, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради Бабіч Тетяна Миколаївна, тел. 0958917705.

 

  1. Обсяг послуг, тариф на послуги та вимоги щодо якості надання послуг з вивезення рідких побутових відходів.

4.1. Послуги з вивезення рідких побутових відходів повинні надаватися на території Дмитріської сільської ради.

4.2 Обсяг послуг з вивезення рідких побутових відходів повинен розраховуватися на підставі середньорічних норм накопичення, орієнтовний обсяг утворення побутових відходів - 532 м3/рік.

4.3. Послуги повинні надаватися з урахуванням розміру територій згідно з маршрутами руху транспортних засобів.

4.4. Послуги повинні надаватися з дотриманням графіку вивезення рідких побутових відходів, погодженого з органом місцевого самоврядування.

4.5. Тариф на послуги з вивезення рідких побутових відходів встановлюється виконавчим комітетом Дмитрівської сільської ради за результатами конкурсу у розмірі не нижче економічно обґрунтованих витрат,  поданих виконавцем  на конкурс.  Виконавець не може впродовж року з дня оголошення переможця конкурсу вимагати від Замовника збільшення тарифу понад розмір поданих на конкурс економічно обґрунтованих витрат.

 

  1. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу.

5.1. Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання:

 - установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з рідкими побутовими відходами;

 - які можуть забезпечити виконання обов’язків, визначених у частині другій статті 8 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

5.2. Наявність в учасника конкурсу спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів.

5.3. Можливість виконання регламентних робіт з технічного обслуговування і ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів та здійснення  щоденного контролю за технічним станом власними силами.

5.4. Можливість підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів.

5.5. Можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті.

5.6. Можливість забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів.

5.7. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення рідких побутових відходів.

5.8. Вартість надання послуги з вивезення рідких побутових відходів (розрахунки економічно обґрунтованих планових витрат для формування тарифу на послуги в гривнях за 1м3).

5.9. Досвід роботи з надання послуг з вивезення рідких побутових відходів.

5.10. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Кількість учасників конкурсу не обмежується.

 

  1. Перелік документів, які подаються учасником конкурсу для підтвердження відповідності учасника встановленим кваліфікаційним вимогам:

 -  заява на участь в конкурсі;

 - довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство:

- реквізити (адреса – юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів);

- керівний склад (посада, ПІБ, телефон для контактів) – для юридичних осіб;

- форма власності та юридичний статус, організаційно - правова форма (для юридичних осіб);

- копія статуту або іншого установчого документу;

 - копія свідоцтва про державну реєстрацію та/або виписка з єдиного державного реєстру;

- балансовий звіт за останній звітний період (копія);

 - довідки відповідних органів державної фіскальної служби і Пенсійного фонду про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

 - документ, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення рідких побутових відходів за останній рік;

 - документа, що  містить  відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення рідких побутових відходів в обсягах не менш ніж 250 тис. м3/рік;

 - документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (перелік спеціально обладнаних транспортних засобів, технічні паспорти та довідки про проходження ними технічного огляду, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення рідких побутових відходів, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

 - довідки про наявність умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

 - довідки про проходження водіями медичного огляду;

 - інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати належного рівня якості послуги з вивезення рідких побутових відходів, тощо.

 

 Примітки:

а) у разі необхідності організатор конкурсу має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

б) у разі відмови учасника надати зазначене підтвердження, або одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам,      встановленим в цій конкурсній документації, чи факту надання у конкурсній    пропозиції будь-якої недостовірної інформації, організатор конкурсу відхиляє його конкурсну пропозицію, визначає переможця конкурсу серед тих учасників, які залишились.

 

  1. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення рідких побутових відходів:

Чисельність наявного населення Дмитрівської сільської ради наведена у таблиці 1

Таблиця 1.

Назва

населеного пункту

Населення

Загальна чисельність населення

Багатоквартирні будинки/квартири

Приватні будинки/
Домогосподарства

1

с.Дмитрівка

6/40

1861

4304

2

с.Веселий Кут

0

102

104

3

с.Гостинне

0

152

221

4

с.Долина

0

6

7

5

с.Калинівка

0

28

21

6

с.Макариха

0

141

323

7

с.Новопокровка

0

15

27

8

с.Плоске

0

164

294

9

с.Цибулеве

0

630

1234

10

с.Іванківці

0

386

816

11

с.Заломи

0

11

18

12

с.Юхимове

0

89

131

Загалом

6/40

3585

7500

 

Житловий фонд ДмитрівськоЇ сільської ради  складається загалом з житлових будинків індивідуальної садибної житлової забудови та  шести багатоквартирних житлових будинків.

 

  1. Характеристика об'єктів утворення рідких побутових відходів.

                                                                                                                                                                            Таблиця 2.

Назва об’єкта утворення рідких побутових відходів

Одиниця виміру

Показники

Багатоквартирні житлові будинки - 

 

6 буд.

 

93 чол.

Багатоквартирні будинки ОСББ :

 

3 буд.

 

29 чол.

 

Житлові будинки приватного сектора

 3585 буд.

7500 чол.

Аптеки

м2 торгової площі

34,5

Лікарні

ліжко-місць

20

Дитячі дошкільні установи

місць

70

Заклади освіти:

- школи

чол.

 

393

 

Підприємства торгівлі:

- продовольчі магазини

- промислові магазини

м2

 

 

860,2

400,13

 

Ринки

м2

12

Підприємства громадського харчування:

- ресторани

- кафе, їдальні

місць

 

50

Характеристика під'їзних шляхів

 

дороги з твердим покриттям

  1. Характеристика об'єкта утилізації відходів.

Захоронення ТПВ здійснюється на звалищі твердих побутових відходів за адресою: Дмитрівська сільська рада, 930 м до села Дмитрівка. Балансоутримувач звалища: Дмитрівське комунальне підприємство  Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп». Звалище введене в експлуатацію в 2000 році.

 

  1. Вимоги до конкурсних пропозицій.

10.1. Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються: повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

10.2. Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

10.3. Конкурсна пропозиція повинна бути прошита, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

10.4. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

10.5. Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

10.6. Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

10.7. Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку. На прохання учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу отримання конкурсної пропозиції та порядкового номеру реєстрації.

 

  1. Процедура надання роз'яснень щодо конкурсної документації.

11.1. Учасник має право не пізніше ніж за 7 календарних днів до кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій письмово звернутися до організатора конкурсу за роз'ясненням щодо змісту конкурсної документації, який зобов'язаний надати йому роз'яснення протягом 3-х робочих днів письмову відповідь.

11.2. У разі надходження двох і більше звернень про надання роз'яснень щодо змісту конкурсної документації організатор конкурсу проводить збори його учасників з метою роз'яснення будь-яких запитів учасників конкурсу. Про місце, дату та час проведення зборів організатор конкурсу повідомляє учасників протягом 3-х робочих днів. При проведенні організатором конкурсу зборів його учасників з метою надання роз'яснень щодо змісту конкурсної документації ведеться протокол, який надсилається або надається усім учасникам зборів в день їх проведення .

 

  1. Внесення змін до конкурсної документації.

12.1. Організатор конкурсу має право не пізніше ніж за 7 календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що повідомляє протягом 3-х робочих днів у письмовому вигляді усіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

12.2. У разі несвоєчасного внесення змін до конкурсної документації або надання роз'яснень щодо змісту організатор конкурсу продовжує строк подання конкурсних пропозицій не менше ніж на 7 календарних днів, про що повідомляються учасники.

 

  1. Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій.

Місце: Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради, пл.Перемоги, 4, 1-й поверх, кабінет відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради.

с. Дмитрівка, Кіровоградська область, 27422.

Спосіб: особисто або поштою.

Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

до 09 од. 30 хв. 30 червня 2021 року.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, які їх подали.

 

  1. Порядок розкриття конкурсних пропозицій:

14.1. Розкриття конвертів з конкурентними пропозиціями проводиться в день проведення конкурсу у місці та час, передбачені конкурсною документацією, у присутності всіх учасників конкурсу або уповноважених ними осіб, що з’явилися на конкурс.

14.2. Розкриття конверта з конкурсною пропозицією може проводитися за відсутності учасника конкурсу або уповноваженою ним особи.

14.3. Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

14.4. Після відкриття конверта внесення змін до конкурсної пропозиції не дозволяється. У винятковому випадку на запит конкурсної комісії учасник може дати лише пояснення до змісту пропозиції, не змінюючи суті.

 

  1. Відміна конкурсу.

15.1. Конкурс може бути визнаний таким, що не відбувся, у разі неподання конкурсних пропозицій чи відхилення всіх конкурсних пропозицій з причин:

- учасник конкурсу не відповідає кваліфікаційним вимогам, передбачених конкурсною документацією;

- конкурсна пропозиція не відповідає конкурсній документації;

- встановлення факту подання недостовірної інформації, яка впливає на прийняття рішення.

15.2. Якщо конкурсною комісією прийнято рішення про визнання конкурсу таким, що не відбувся, то протягом трьох робочих днів з дня його прийняття організатор письмово повідомляє всіх учасників конкурсу та організовує протягом десяти календарних днів підготовку нового конкурсу .

 

  1. Критерії відповідності кваліфікаційним вимогам та методика оцінки конкурсних пропозицій.

16.1. Конкурсні пропозиції, які не були відхилені, оцінюються конкурсною комісією за наступними критеріями :

                                                                                                                      Таблиця 3.

 

Кваліфікаційні вимоги

Критерії відповідності

Оцінка

1. Наявність в учасника достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів.

перевага надається учасникові, який має достатню кількість спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення рідких побутових відходів

максимально 20 балів

2. Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів

наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту

максимально 5 балів

3. Підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення рідких побутових відходів

наявність власного або орендованого обладнання для миття спеціально обладнаних транспортних засобів

максимально 5 балів

4. Можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті

використання власного медичного пункту або отримання таких послуг на договірній основі

максимально 5 балів

5. Можливість забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення  рідких побутових відходів

зберігання спеціально обладнаних транспортних засобів забезпечують штатні працівники або інше підприємство за договором на власній або орендованій території виконавця послуг

максимально 5 балів

6. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення рідких побутових відходів

перевага надається учасникові, що використовує GPS навігацію.

максимально 10 балів

7. Вартість надання послуг з вивезення рідких побутових відходів

розрахунки економічно обґрунтованих планових витрат для формування тарифу на послуги із збирання та перевезення рідких побутових відходів в гривнях за 1м3 порівнюються окремо

максимально 20 балів

перевага надається учасникові, що пропонує найменшу вартість надання послуг

8. Досвід роботи з надання послуг з вивезення ріких побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил

перевага надається учасникові, що має досвід роботи з надання послуг з вивезення рідких побутових відходів понад три роки

максимально 20 балів

9. Наявність у працівників відповідно кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців)

перевага надається учасникові, який не має порушень правил безпеки дорожнього руху водіями спеціально обладнаних транспортних засобів під час надання послуг з вивезення рідких побутових відходів

максимально 5 балів

 

16.2. У випадку однакового значення оцінки відповідності переможець визначається шляхом голосування членів конкурсної комісії простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менше половини складу комісії. Якщо результати голосування розділилися порівну, вирішальний голос має голова конкурсної комісії.

16.3. Під час конкурсу ведеться протокол, який підписується усіма членами комісії, що брали участь у голосуванні.

 

 

  1. Визначення переможця конкурсу та укладення договору.

17.1. Переможцем конкурсу визначається його учасник, що відповідає  кваліфікаційним  вимогам, може забезпечити надання послуг відповідної кількості та якості, конкурсна пропозиція якого визнана найкращою за результатами оцінки.

17.2. Рішення про результати проведення конкурсу приймається конкурсною комісією на закритому засіданні у присутності не менш як половини її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є  голос голови конкурсної комісії.

17.3. Витяг з протоколу засідання конкурсної комісії про результати проведення конкурсу підписується головою та секретарем конкурсної комісії і надсилається усім учасникам конкурсу.

17.4. Організатор конкурсу протягом не більш як п'яти робочих днів з дня проведення конкурсу своїм рішенням вводить у дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу та зазначає строк, протягом якого виконавець має право надавати такі послуги, але не менш як п'ять років

17.5. У разі коли у конкурсі взяв участь тільки один учасник його пропозиція не була відхилена, з ним укладається договір на надання послуг на строк, що не перевищує 12 місяців.

17.6. З переможцем конкурсу протягом десяти календарних днів після прийняття конкурсною комісією рішення укладається договір на надання послуг з вивезення побутових відходів.

 

________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше