Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шістнадцята сесія Дмитрівської сільської ради розглянула важливі питання

Новина
28.07.2022

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, 28 липня відбулася 16-а сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, якій передувало спільне засідання постійних комісій сільської ради.

У пленарному засіданні взяли участь 18 депутатів із 22.

Депутати одноголосно прийняли у новій редакції Комплексну Програму соціального захисту населення Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердили звіти про виконання бюджету територіальної громади за перше півріччя 2022 року, про використання коштів резервного фонду до та внесли зміни до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Далі депутати прийняли рішення про зміну назв закладів загальної середньої освіти та затвердили у новій редакції їх установчі документи. Так, згідно з прийнятим рішенням, опорний навчальний заклад "Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка" відтепер матиме назву "Дмитрівський ліцей імені Т.Г. Шевченка Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області". Скорочена назва - Дмитрівський ліцей імені Т.Г. Шевченка. За Дмитрівським ліцеєм імені Т.Г. Шевченка зберігається статус опорного закладу.

На виконання вимог чинного законодавства та відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради №851 від 01 листопада 2021 року «Про Порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств Дмитрівської сільської ради», було затверджено фінансовий план Дмитрівського комунального підприємства "Сількомунгосп" на 2023 рік.

В процесі роботи депутати також прийняли у комунальну власність гуманітарну допомогу, надану Німецьким Товариством Міжнародного Співробітництва (GIZ), передали зазначену гуманітарну допомогу на баланс ДКП "Сількомунгосп" та включили її до Переліку майна комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади, відмінного від земельних ділянок.

На підставі інформації секретаря Дмитрівської сільської ради Людмили Камінської було прийнято рішення про зняття з контролю рішень та протокольних доручень Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

Також сільська рада прийняла ряд рішень, що стосуються земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше