Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Залишайтесь вдома!

Оголошення
17.04.2020

Шановні мешканці громади!

Відповідно до рекомендацій керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов'язаної із поширенням корона вірусної хвороби Андрія Балоня, з метою вжиття необхідних заходів щодо відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров'я громадян та запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби OVID-19, з урахуванням положень статей 29, 30,32 Закону України "Про захисту населення від інфекційних хвороб", постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Рекомендуємо  починаючи із 13.00 18 квітня, до 6.00 21 квітня залишатися удома! Розуміємо, що у ці святкові дні ми звикли відвідувати церкву, навідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Та іншого варіанту, як бути вдома, щоб зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки нема. Тож задля власної безпеки та безпеки оточуючих закликаємо дотриматися даної рекомендації.

Всім міцного здоров'я!

Новини на цю ж тему

Як захистити себе та рідних.

Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання.
Інформація
19.03.2021

Інформація для представників бізнесу

Доводимо до вашого відома інформацію щодо запроваджених карантинних обмежувальних заходів
Інформація
27.10.2020

Упередження поширення COVID-19

Варто зазначити, що депутати Дмитрівської сільської ради ухвалили рішення про виділення коштів в розмірі 170 000 грн. на здійснення заходів по запобіганню поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19. Ці кошти будуть освоєні через районну Програму цивільного захисту Знам'янс
Пресреліз
05.05.2020

Роз’яснення терміну “громадське місце”

Відповідно до абзацу другого статті 1 вказаного Закону громадське місце – частина (частини) будь-якої будівлі, споруди, яка доступна або відкрита для населення вільно, чи за запрошенням, або за плату, постійно, періодично або час від часу, в тому числі під’їзди, а також підземні переходи, стадіони.
Інформація
30.04.2020

Врятуй світ! Просто залишся вдома

На травневі свята з 13.00 год. 1 травня 2020 року до 06.00 год. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, тобто 4 травня 2020 року
Інформація
30.04.2020

Адресна допомога соціально незахищеним верствам населення

адресна допомоги соціально незахищеним верствам населення
Новина
17.04.2020

Залишайтеся вдома навіть на Великдень

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов провів брифінг за трибуною з написом «Залишайтеся вдома навіть на Великдень».
Новина
14.04.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше