Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету

Новина
31.10.2022

Сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради.

Члени виконкому заслухали звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, який презентувала начальник фінансового відділу Анастасія Заєць, звіти про роботу організаційного відділу та відділу соціального захисту населення, які представили начальники відділів Валентина Савранська та Алла Чорна, та прийняли їх до відома.

З метою забезпечення відповідного протипожежного стану об’єктів сільської ради, виконавчий комітет надав відповідні рекомендації керівникам структурних підрозділів сільської ради та керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, які здійснюють свою діяльність на території Дмитрівської сільської територіальної громади.

Далі виконавчим комітетом було прийнято рішення щодо проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської територіальної громади, затверджено склад конкурсної комісії та конкурсну документацію. Оголошення про проведення конкурсу буде розміщено на офіційному сайті сільської ради.

З метою забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги, рішенням виконавчого комітету було прийнято матеріальні цінності (гуманітарну допомогу) від Кіровоградської обласної військової адміністрації згідно з переліком та передано відділу соціального захисту населення сільської ради.

Також в процесі роботи виконком прийняв важливі рішення з питань захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше