Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Love-story» в Молодіжному просторі

Фоторепортаж
15.02.2020

День любові відзначається майже в усьому світі 14 лютого. Все більшої популярності це свято набуває і в Україні. А як інакше, адже в цей день кожен має нагоду зізнатися в коханні, подарувати валентинку, почути приємні слова і просто відчути себе щасливим поруч з коханою людиною.

Улюбленим і очікуваним це свято вже стало і для жителів Дмитрівської ОТГ. Цьогоріч молодь відзначила цей день в нещодавно відкритому Молодіжному просторі у вигляді конкурсної програми «Love story», яку підготував колектив комунального закладу «Центр позашкільної освіти».

 Протягом вечора присутні брали участь у створенні спільної хвилюючої, інтригуючої історії, історії про любов. Під час заходу учасники змагалися у вмінні говорити компліменти один одному, вчилися передавати свої почуття мімікою та інтонацією, декламуючи вірші відомих українських письменників. Також всі разом відправилися у віртуальну прогулянку по місту в екіпажі, запряженому четвіркою вороних коней; виготовляли власноруч валентинки, браслети, виголошували несподівані та приємні зізнання, а також обрали султана вечора. У залі панувала атмосфера романтики та веселощів. Переможці конкурсів та найактивніші учасники заходу отримали символічні призи.

Весь вечір створювали та підтримували неймовірний святковий настрій  ведучі заходу – чарівні Денис Чумаков та Поліна Стиркуль.

Свято закінчилося дискотекою у Будинку культури.

Альона Горян- директор КЗ «ЦПО».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше