Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Пресреліз
15.02.2024
15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Напередодні 35 –ої річниці виведення радянських військ з Афганістану в Дмитрівській громаді зібралися воїни- інтернаціоналісти, ветерани афганської війни, щоб вшанувати пам’ять тих, хто поліг у афганських ущелинах, та поклонитися тим, хто прийшов із війни живим, але не дожив до сьогодення.
Ветерани афганської війни разом з секретарем Дмитрівської сільської ради Камінською Л.В., начальником відділу культури і туризму Дмитрівської СТГ Миркотан Л.О., директором БСБК СтиркульЛ.В. 14 лютого відвідали церкву Святого Миколая у селі Дмитрівка, де відбулася панахида за загиблими і померлими ветеранами афганської війни, яку провів протоієрей Української Православної Церкви Микола Дзерин.
Після чого всі присутні провідали могили померлих афганців, поклали живі квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше