Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

23 сесія Дмитрівської сільської ради. Які питання розглянули

Новина
18.08.2023

Сьогодні, 18 серпня, відбулася двадцять третя сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання. До порядку денного увійшло 69 основних питань. До участі зареєструвалися 15 депутатів із 22 обраних. Головувала на сесії Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Депутати внесли зміни до галузевих програм: цивільного захисту населення Дмитрівської сільської ради на 2022-2025 роки; протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки, соціального захисту населення Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки та до Програми економічного і соціального розвитку Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021-2023 роки.

         Далі, в процесі роботи, було затверджено Порядок використання коштів резервного фонду бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади, а також звіти виконання бюджету за І півріччя 2023 року, про витрачання коштів резервного фонду бюджету та внесено зміни до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Наступними рішеннями депутати затвердили Положення про порядок здійснення державної регуляторної політики органами та посадовими особами місцевого самоврядування Дмитрівської сільської ради, Фінансовий план Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп» на 2024 рік та його структуру, внесли зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дмитрівської сільської ради на 2023 рік, а також прийняли важливі рішення із земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше