Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 травня Україна відзначає День поліцейського офіцера громади.

Новина
26.05.2023

П’ять років тому було запущено проєкт «Поліцейський офіцер громади» (#5_років_ПОГ), який успішно реалізовано і в нашій громаді. Нині на території Дмитрівської сільської територіальної громади захищають спокій громадян Олександр Акімов та Максим Бургаз.

З нагоди п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади» на базі Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка із залученням Дмитрівської філії Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка відбувся захід з фізичної культури «Помічник шерифа: змагайся та вигравай» та конкурс малюнків на тему: «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади».

На змаганнях учні проявили себе як сильні, спритні, цілеспрямовані  майбутні помічники шерифа. Офіцери не залишились осторонь та взяли участь в естафетах.

Активна участь дітей справила неймовірне враження на поліцейських офіцерів громади та стала вагомою мотиваційною складовою для подальшої співпраці з закладами освіти.

Офіцери громади отримали подяку та сувенір.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше