Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Інформація
28.10.2020

  З нагоди відзначення 76-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників  у Дмитрівській ОТГ  відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави  загиблим воїнам-визволителям, тим хто віддав життя за суверенітет та територіальну цілісність України.

У ці дні Дмитрівська громада  вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни.  Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

У цей нелегкий для країни час подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і свободу.

Дозвольте від усього серця побажати всім вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму!

Дорогі ветерани! Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги від рідних. Бажаємо  вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше