Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

32-роки з дня виводу військ з Афганістану.

Фоторепортаж
15.02.2021

Афганська кампанія залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях, хто втратив друзів, синів чи батьків. В 32-у річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності й вірності військовому обов’язку.

Традиційно сільські заходи, приурочені цьому дню, розпочалися урочистою ходою до  Меморіалу слави, де відбулася церемонія покладання квітів та всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у Афганській війні.

Офіційна частина заходу відбулася у Дмитрівському сільському будинку культури. На заході була присутня Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Ми низько схиляємося перед вашим подвигом. Ви є гарним прикладом для молодого покоління, як треба воювати та любити свою землю. Дякуємо за вашу небайдужість, активну участь у процесах, які сьогодні відбуваються в нашій державі. Зичимо вам миру, добра та  здоров’я.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше