Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розорювання земель загального  користування, польових доріг та пасовищ тягне за собою адміністративну відповідальність

Оголошення
19.05.2020

Шановні  громадяни!

Нагадуємо Вам, що самовільне розорювання земель загального  користування, польових доріг та пасовищ тягне за собою адміністративну відповідальність!

Доводимо до Вашого відому, що:

- відстань від краю проїжджої частини до земельної ділянки, яка обробляється, повинна становити не менше 3- х метрів!

- відстань від краю прогону загального користування та польової дороги до земельної ділянки, яка обробляється, повинна становити не менше 2- х метрів!

- розорення пасовищ та сіножатей є порушенням вимоги раціонального землекористування та одним із основних принципів державної політики у сфері охорони земель, визначеного у ст. 3 Закону України «Про охорону земель», а саме забезпечення охорони земель як основного національного багатства Українського народу.

Наразі працівниками сільської ради, депутатами сільської ради та членами виконавчого комітету здійснюються заходи щодо виявлення фактів порушення вищезазначених вимог. Всі матеріали, отримані в результаті таких обстежень будуть направлені до відділу контролю за використанням та охороною земель Головного Управління Держгеокадастру в Кіровоградській області для притягнення винних до адміністративної відповідальності.

 

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше