Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Активні парки" в Дмитрівській громаді.

Інформація
01.09.2021

В рамках реалізації програми Президента «Здорова Україна» в  Дмитрівській територіальній громаді розташували  спортивну інфраструктуру для активного відпочинку місцевих жителів.

Проєкт передбачає розроблення та створення навігаційної карти занять у парках та скверах для всіх вікових груп. Парки повинні мати: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки, вільний простір і координаційну лінію.

«Ми хочемо, щоб жителі нашої громади активно займалися спортом, і щоб спорт був доступний для всіх. Тому в межах програми Президента облаштували  активні парки. Для зручності кожний елемент інфраструктури  позначений QR-кодом з можливістю переходу на ресурс з відеоуроками. Та Дмитрівська громада на цьому не зупиняється, вже розпочато реалізацію проекту з будівництва скейт-роллінгу біля Дмитрівського будинку культури. Ми маємо в центрі села Дмитрівка сучасний майданчик для занять з волейболу та великого тенісу, в парку облаштоване мотузкове містечко для малечі,дитячий майданчик. Дуже важливо, щоб  наші діти росли активними і здоровими. А тому ми намагаємося створювати для цього ідеальні умови. Адже здорова молодь- це запорука здорової громади та здорової країни.», - зазначає Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше