Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Актуальні питання, розглянуті на засіданні виконавчого комітету сільської ради

Новина
28.03.2024

Сьогодні, 28 березня, сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому було розглянуто 16 питань.

Першочергово члени виконавчого комітету заслухали  питання, підготовлене фінансовим відділом сільської ради "Про стан виконання  дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-лютий 2024 року", а також заслухали звіт  начальника фінансового відділу Анастасії Заєць  про роботу відділу по виконанню покладених на відділ завдань та прийняли його до відома.

У зв'язку із підготовкою до запровадженням  пілотного проєкту імплементації міжнародних принципів правосуддя, дружнього до дитини,

виконавчий комітет затвердив у новій редакції перелік об’єктів, на яких  відбуватимуть  громадські роботи засуджені неповнолітні, та види  таких робіт на території Дмитрівської сільської ради в 2024 році. 

Далі виконавчий комітет прийняв рішення щодо  проведення протягом квітня – травня 2024 року на території Дмитрівської сільської територіальної громади щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій  населених пунктів за участі працівників сільської ради, колективів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, громадськості та затвердив відповідний план заходів. Керівників підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, зобов'язано вжити заходів щодо приведення в належний санітарний стан прилеглих територій.

Також було прийнято рішення щодо закінчення опалювального сезону 2023/2024 року на території Дмитрівської сільської територіальної громади з моменту перевищення показника середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж вісім градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 31 березня 2024 року. Вказане рішення буде оприлюднене на сайті сільської ради та в  засобах масової інформації.

Далі, в процесі роботи, виконком прийняв рішення  про комісійні обстеження населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та інших об’єктів суб’єктів господарювання, які знаходяться в межах лісових масивів на території Дмитрівської сільської територіальної громади; про запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах та заборону випалювання сухої рослинності та її залишків в 2024 році; затвердив План заходів з підготовки та проведення на території Місячника захисних споруд цивільного захисту,  а також  встановив  тарифи  на  надання  послуг вантажним  автомобілем Самоскид JAC N 120 та  екскаватором  БАМ 2014,  що надаються  ДКП  "Сількомунгосп" 

Питання, підготовлені службою у справах дітей, стосувалися надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування,  тощо.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше