Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонс діалогового заходу

Анонс події
13.06.2023

Про те, як жителі громади можуть сприяти появі нових громадських просторів, будуть говорити в Дмитрівській громаді. Захід відбудеться у форматі діалогу, де учасники зможуть поділитися своїми думками щодо того, як кожен житель громади може долучитися до творення нових громадських просторів, а також як поліпшувати вже існуючі та підвищувати культуру їх належного використання.

Діалогова зустріч «Як жителі громади можуть сприяти появі нових громадських просторів» відбудеться
15 червня 2023 року в приміщенні Будинку культури за адресою: с. Дмитрівка, площа Перемоги, 12.
Початок заходу – о 10.00 годині. Тривалість – 10.00-13.00.

До участі в заході запрошуються всі бажаючі.
Допомагати модерувати захід будуть фасилітатори і фасилітаторки з представників місцевого самоврядування, які попередньо пройшли навчання практикам ведення діалогу.
Додамо, що консультаційна та інформаційна підтримка діалогового заходу надається в рамках проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою».
Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше