Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійна допомога

Інформація
28.04.2020

Епідемія коронавірусу не оминула Україну. Кожного дня лікарі фіксують нові випадки зараження вірусом COVID-19. У цій ситуації кожен робить те, що може.

Сільгоспвиробники та підприємці Дмитрівської ОТГ також долучились до боротьби з коронавірусом. Благодійну допомогу медичним працівникам "Знам'янського районного центру первинної медико санітарної допомоги" в сумі понад 77 тисяч гривень надали :ВАТ "Цибулівській ХПП", ФГ "Росток, ФГ "Геркулес", ФГ "Степ", ФГ "Лан", ФГ "Матвєєв", ФГ "Кан – 1", ФГ "Зірка", ПСП "Обрій", ФОП Капітула О.Й., ФОП Благовісний М.В., ФОП "Юрченко".

Звертаємося до суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, небайдужих громадян з проханням надати благодійні кошти для придбання додаткового необхідного медичного обладнання, лікарських засобів, виробів медичного призначення та засобів індивідуального захисту працівників, а саме: кисневих концентраторів; апаратів ШВЛ; комплектів одягу захисних; захисних респіраторів і масок; захисних окулярів та екранів; гумових рукавичок; безконтактних термометрів; пульсоксиметрів; лікарських засобів для лікування важких форм пневмоній; пального.

Закликаємо всіх не бути байдужими та долучитися. Ми повинні захистити наших лікарів у боротьбі проти коронавірусу, щоб в потрібний момент вони захистили нас!

Благодійну допомогу можна надати на рахунок КНП "Знам'янський РЦПМСД" : ПАТ КБ "Приватбанк" UA493235830000026003052934311; МФО 323583; код ЄДРПОУ 38844190

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше