Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Новина
29.12.2022

29 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської  ради, яке провела сільський голова Наталія Стиркуль.

Традиційно було розглянуто питання  стану виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-листопад  2022 року, інформувала по якому  начальник фінансового відділу сільської ради Анастасія Заєць.

Далі виконавчий комітет заслухав звіт   директора Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради "Сількомунгосп Віктора Акімова  про роботу підприємства та зобов'язав його, зокрема,  розширити сферу надання якісних послуг населенню; продовжити укладання договорів з населенням громади на вивезення твердих побутових відходів; провести перепаспортизацію шахтних колодязів загального користування з метою подальшого динамічного розвитку підприємства та ін..

Розглянувши розрахункові матеріали щодо встановлення тарифу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, наданих Дмитрівським комунальним підприємством Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп», виконавчий комітет вирішив  встановити з 01 січня 2023 року тариф на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів  у розмірі 181,77 грн. за 1 куб. м з урахуванням ПДВ для всіх категорій споживачів на території Дмитрівської сільської територіальної громади. Виходячи з  норм поводження з твердими побутовими відходами  на  рівні 0,11 куб. м на 1 особу в місяць, затверджених рішенням виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 27 квітня 2021 року № 81 "Про  встановлення норм вивезення та тарифу на надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами"  вартість послуги для населення з 1 особи в місяць становитиме 20,00 грн. з урахуванням ПДВ.

Розглядаючи питання  щодо стану екологічної ситуації на території громади, виконком заслухав    інформації начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради  Тетяни Бабіч  та в.о. начальника відділу земельних відносин апарату Дмитрівської сільської ради Володимира Демешка та прийняв відповідне рішення в межах наданих повноважень.

В процесі роботи виконком затвердив Паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік, встановив батьківську  плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти та вартість харчування  у закладах загальної середньої освіти Дмитрівської сільської ради  з 02 січня 2023 року.

Далі були розглянуті питання роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті сільської ради, функціонування пунктів незламності на території громади, затверджено план роботи виконкому на 2023 рік та прийнято інші важливі рішення, направлені на забезпечення стабільної життєдіяльності сільської територіальної громади  в умовах воєнного часу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше