Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергове засідання виконкому

Новина
31.01.2024

Сьогодні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела перше в цьому році засідання виконавчого комітету сільської ради, під час якого  було розглянуто низку важливих для життєдіяльності громади питань.

Першочергово члени виконкому заслухали звіт виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2023 рік ,  схвалили його та рекомендували подати звіт для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради. Далі виконавчий комітет затвердив  перелік об’єктів, на яких  відбуватимуть  громадські роботи засуджені неповнолітні, та види  таких робіт на території Дмитрівської сільської ради в 2024 році та перелік видів громадських робіт на 2024 рік для забезпечення тимчасової  зайнятості.

З метою забезпечення населення територіальної громади діям у надзвичайних ситуаціях було затверджено: організаційно-методичні вказівки з підготовки населення Дмитрівської сільської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях, навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту, План комплектування слухачів Дмитрівської сільської територіальної громади з проходження навчання в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області на 2024 рік,  плани роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на І та ІІ півріччя 2024 року, графіки надання консультацій фахівцями консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при Дмитрівській сільській раді на І та ІІ півріччя 2024 року, новий список фахівців консультаційних пунктів з питань цивільного захисту та План основних заходів цивільного захисту Дмитрівської сільської ради.

На виконання вимог чинного законодавства та з метою повного та всебічного розгляду питань щодо найменування чи перейменування вулиць, провулків, парків, скверів, площ та інших топонімічних об’єктів, розташованих на території Дмитрівської сільської територіальної громади, рішенням виконавчого комітету було утворено топонімічну комісію, затверджено її склад  та затверджено Положення про неї.

Також виконавчий комітет прийняв рішення з питань військового обліку, захисту прав дітей та надав дозвіл комунальній установі "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради щодо організації надання соціальних послуг окремим категоріям громадян.

Всього на засіданні виконкому було прийнято 14 важливих рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше