Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День людей з обмеженими фізичними можливостями.

Фоторепортаж
03.12.2021
Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з обмеженими фізичними можливостям. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою, які потребують додаткової уваги. Такі люди не називають себе інвалідами, вони не вимагають до себе жалю, для них важливе лише елементарне – можливість жити і відчувати себе захищеними. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і, хто допомагає.
З нагоди цієї дати, працівники Дмитрівського сільського будинку культури, сільської бібліотеки разом із вокальним гуртом "Зорецвіт" та солістами, відвідали територіальний центр соціального обслуговування. Зустіч з мешканцями була довгоочікуваною і теплою. Гарний настрій та незабутні враження гості залишили після виступу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше