Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День місцевого самоврядування

Привітання голови
07.12.2022
Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!
Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт  територіальних громад.
Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків.
Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.
Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.
 
З повагою
Дмитрівський сільський голова  Наталія СТИРКУЛЬ
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше