Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

8 та 9 травня- День пам’яті та примирення і 75-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Привітання голови
08.05.2020

9 травня свято Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Однак офіційно з 2015 року в Україні відзначають 8 травня День пам’яті і примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Але багато ветеранів традиційно своїм святом вважають саме 9 Травня. У цей день звучать зворушливі і красиві привітання на їхню честь, у знак їхньої відваги, перемог і надзусиль, прикладених у страшні роки війни.

Забути подвиги наших ветеранів просто неможливо. На жаль, з року в рік учасників у Другій світовій війні залишається все менше, і кожен українець зобов’язаний дякувати їм за мирне небо над головою.

З Днем пам’яті та примирення!

Найголовніше, що хочеться побажати в цей день, це те, за що боролися наші батьки та діди – миру в кожен дім! Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце. Бажаю всім здоров’я, радості і щастя. Нехай перемога супроводжує скрізь і завжди, а поруч завжди будуть тільки добрі і щирі люди.

Бажаю, щоб серце не знало болю і туги, а в душі завжди грав переможний марш.

Пам’ятаємо тих,  хто віддав життя за наше сьогодення і майбутнє!

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше