Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День пам'яті захисників України: у Дмитрівській ТГ вшанували пам'ять загиблих воїнів під Іловайськом.

Фоторепортаж
30.08.2021

29 серпня в Україні встановлено Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.                                           

Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Символікою цього дня є квітка соняшника, адже в серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів. Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

       У  Дмитрівській територіальній громаді  вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 Хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил загиблих воїнів АТО висловили глибоку повагу до наших  загиблих односельчан- Бутенка Миколи Валерійовича в с. Дмитрівка, Мазура Антона Анатолійовича в с.Юхимове та Віктора Анатолійовича Голого жителя м. Знам’янка, похованого в с. Плоске.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше