Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День рятівника України

Привітання голови
17.09.2022
Шановні рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони, від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем рятівника України!
Це свято об'єднує людей мужніх професій — пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійної захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Утверджуючи добро і милосердя, ви — справжні герої наших днів — із честю виконуєте покладені на вас завдання.
Спасибі вам за вірність обов'язку, постійну бойову готовність до захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них.
Переконані, що ви й надалі будете віддано і чесно служити обраній справі та будете збагачувати її кращі традиції.
Бажаємо всім вам бадьорості духу, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і якнайменше тривожних викликів. Нехай Божа Матір завжди буде вашою покровителькою та захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.
З повагою Дмитрівський сільський голова Наталія СТИРКУЛЬ.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше