Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Привітання голови
14.12.2022
Це день-нагадування про людей, які побудували саркофаг, зробили промисловий майданчик станції придатним для подальшої роботи і відновили генерацію.
Це день-спонукання, щоб ще й ще раз сказати слова подяки кожному з ліквідаторів, поки вони ще живі і можуть відчути цю заслужену ними вдячність.
Від депутатського корпусу, виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради та від себе особисто вітаю всіх ліквідаторів наслідків аварії на Чернобильській АЕС!
Ми всі з вами стали свідками героїчних зусиль багатьох наших земляків, які врятували майбутнє для своїх нащадків, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише українську землю, а й усе людство від поширення небезпечного та некерованого ядерного лиха.
Відлуння біди стихне ще не скоро. Наслідки відчувають на собі нинішні покоління, і ще й надалі будуть відчувати майбутні покоління. Проте, ми з оптимізмом дивимося у майбутнє, вчимося на помилках і маємо робити все можливе, аби подібне ніколи не повторилося.
Ми у вічному боргу перед тими, хто врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.
Щиро бажаємо всім Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай сонце зігріває Вас своїм теплом ще багато-багато років, а поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
З повагою Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше