Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День захисту дітей в Дмитрівській громаді.

Пресреліз
01.06.2023
Вже традиційно прихід літа асоціюється із святом всіх дітей. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.
В Дмитрівській громаді свято за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відбулося біля Дмитрівського сільського будинку культури. Дітлахів зустрічали казкові герої Літечко, Клоун, Чорт та Баба Яга, які разом з усіма присутніми на святі малюками вирушили веселим потягом в казкову подорож, зупиняючись на кожній станції, щоб поспівати, відгадати загадки, потанцювати та пограти.
З вітальним словом до присутніх звернулась Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль, яка побажала діткам за період літа увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити.
Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували солодкі призи від Наталії Сосни, подарунки від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), ігрові набори для дитячих дошкільних закладів від Дмитрівської сільської ради.
Особливо запам’яталися для малечі боді-арт від Інни Дубосар. Дітлахи отримали масу задоволення від малюнку на обличчі. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.
Дякуємо працівникам культури Дмитрівської сільської територіальної громади за організацію та проведення заходу, а меценатам Наталії Сосні, Інні Дубосар, Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за подарунки для малюків .
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше