Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати прийняли важливі рішення

Новина
25.11.2022

25 листопада 2022 року відбулося пленарне засідання 18-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання. Всі питання, включені до порядку денного, було попередньо розглянуто на спільному засіданні постійних комісій. Головувала на засіданні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Спочатку депутати заслухали інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Наталії Бойко та, керуючись чинними нормативно-правовими актами, Положенням про порядок призначення стипендій Дмитрівської сільської ради, затвердженого рішенням Дмитрівської сільської ради від 27 серпня 2021 року №703, та врахувавши подання відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради щодо призначення стипендії Дмитрівської сільської ради, прийняли рішення про призначення Олефіровій Анастасії Андріївні, учениці Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка, щомісячну стипендію Дмитрівської сільської ради в розмірі 1000,00 грн на місяць на період з 01 вересня 2022 року по 30 травня 2023 року включно. Мета прийняття даного рішення - підтримка обдарованих дітей та молоді громади шляхом створення умов для її творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку та втілення в життя української національної ідеї.

Далі депутати затвердили Тимчасове положення про резервний фонд бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади в умовах воєнного стану, Звіт про використання коштів резервного фонду та Звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, структуру апарату та фінансового відділу сільської ради, затвердили у новій редакції Комплексну програму протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки та Програму фінансової підтримки закладів охорони здоров'я на території Дмитрівської сільської ради на 2022 рік, а також внесли зміни до рішення сільської ради від 17 грудня 2021 року №1003 "Про бюджет Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022 рік".

Далі, в процесі роботи, було затверджено Порядок списання об’єктів комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади, План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дмитрівської сільської ради на 2023 рік, прийнято рішення про передачу в оренду шляхом проведення аукціону індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади та про звільнення від орендної плати на період воєнного стану.

Також на сесії було прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше