Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати вирішували важливі питання

Новина
31.10.2023

Сьогодні, 31 жовтня, відбулося пленарне засідання позачергової, 25-ї сесії сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександри Ціцей, та метою забезпечення оборони території, захисту населення та сталого економічного і соціального розвитку громади в цілому, депутати внесли  зміни до Програми економічного і соціального розвитку Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Далі було заслухано звіт начальника фінансового відділу сільської ради Анастасії Заєць про виконання бюджету Дмитрівської сільської  територіальної громади  за 9 місяців 2023 року. Доповідачем, зокрема, було зазначено, що основними бюджетоутворюючими  джерелами бюджету  є: податок на майно,  податок та збір на доходи фізичних осіб, єдиний податок, акцизний збір та  рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів.  Виконання планових показників за 9 місяців 2023 року  склало 110,21 %. В порівнянні з відповідним періодом минулого року, власні надходження в цілому зросли  на 18,21%. Аналізуючи власні доходи та податковий борг у розрізі старостинських округів, начальник фінансового відділу  інформувала, що власні доходи села Дмитрівка, в т.ч. сіл Плоске, Веселий Кут, Гостинне, Долина складають 67,6 % загальних надходжень до  бюджету громади, сіл Іванківці та Юхимове – 13,5%, села Цибулеве – 9,6%, села Макариха – 9,4%. Разом з тим, в окремих старостинських округах спостерігається дефіцит бюджету, тобто  витрати перевищують надходження. Так, по селах  Іванківці та Юхимове дефіцит бюджету складає 890,7 тис. грн., по селу Цибулеве –1427,5 тис. грн. Представлений звіт  про виконання бюджету депутати затвердили.

Наступним рішенням депутати внесли зміни до бюджету  Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік, виділивши кошти в розмірі 930 тис. грн.. на підтримку Збройних Сил України.

На сесії були присутні члени виконавчого комітету, начальники та окремі спеціалісти відділів,    керівники підприємств та  установ  сільської ради, поліцейські офіцери громади. Пленарне засідання пройшла плідно та конструктивно.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше