Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Держава забезпечує житлом дітей-сиріт.

Інформація
25.01.2021

Згідно з Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877, на території Дмитрівської сільської ради, відповідно до квартирного обліку як осіб з числа дітей–сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, у 2019 році отримала грошову компенсацію на придбання житла у розмірі 312,2 тис.грн. мешканка села Дмитрівка дитина- сирота Ситник Тетяна, у 2020 році мешканці села Цибулеве діти-сироти Цимбал Альона та Білоголовий Сергій по 341,8 тис грн.

Грошова компенсація може бути використана на придбання житлового приміщення в прийнятих в експлуатацію житлових будинках у будь-якій адміністративно-територіальній одиниці протягом одного року. Житло придбавається шляхом укладання договору купівлі-продажу , однією з істотних умов якого є заборона на відчуження такого житла протягом десяти років.

Ситник Тетяна придбала трьох кімнатну квартиру у місті Знам’янка, Білоголовий Сергій придбав чотирьох кімнатну квартиру теж у місті Знам’янка.

Альона Цимбал, на даний час, визначається щодо придбання житла на території Новомиргородського району.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше