Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДЕТЕКТИВИ ДМИТРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАВЧАЮТЬСЯ, АБИ ЗДОБУТИ ДОДАТКОВІ СУПЕРСИЛИ

Пресреліз
21.07.2020

 

Ми не вірили, що впораємося.
Але навчальна програма "Детективи громади", супровід наших наставників допомагали опанувати нову сферу, адже все почалося з вивчення законодавчої бази, якою регламентується діяльність депутатів місцевої ради. Ми дізнавалися багато нового і важливого - адже зараз наша команда готує електронну петицію, місцеву ініціативу.

А щоб успішно адвокатувати їх - потрібно знати, як взаємодіяти з депутатами.

17 липня Tanya Reshetnikova та Тетянка Кондратенко, детективи Дмитрівської громади, представниці команди проєкту Успішні зміни / Мультикультурна платформа громади. взяли участь у менторській зустріч із Oleksii Khmara (проєкт Revizorro. Варта якості).

"Ми отримали багато простих порад, як моніторити владу. Дійсно, бути обізнаними у законодавстві, розуміти, як побудована громада. Активна молодь зокрема - це каталізатор змін і доброчесності. Влада, яка в полі зору обізнаних у законодавстві людей, буде активнішою, чеснішою, відповідальнішою. Ми отримали підтримку своєї діяльності, надихнулися. Зустріч була змістовною і якісною" (Tanya Reshetnikova).

? Дуже радимо переглянути запис зустрічі (https://www.youtube.com/watch?v=kgaeQytMKeo) та зберегти собі візуальну нотатку від Anna Lishchyna: ключові посили виступу Олексія Хмари зафіксовані там.

Нагадаємо ?

Наша детективна команда у складі Tanya Reshetnikova, Тетянка Кондратенко, Олена Горян, Алла Білоголова (Alla Bilogolova) підготували і подали інформаційні запити на інформацію щодо відвідуваності депутатів, їх звітної діяльності, графіків прийому громадян. Паралельно здійснювали дослідження сайту громади, зокрема звертали увагу, як на сайті представлена інформація про депутатський корпус, чи є оприлюднені звіти та інша публічна інформація.

14 липня команда детективів Дмитрівська сільська об'єднана територіальна громада презентувала на черговій сесії ради результати дослідження діяльності депутатів та сайту ОТГ. ?️‍♀️

?Результати дослідження моніторингу депутатів за посиланням:
https://cutt.ly/zp7C2wW

?Результати дослідження сайту ОТГ за посиланням: https://cutt.ly/Ep7MtBp

?Пам'ятка про звітність депутатів місцевої ради: https://cutt.ly/6aSbvRg

Наша мета - щоб Дмитрівська громада була комфортною для всіх, щоб стандарти якості були у всіх сферах.

Куди ж веде дорога Детективів громади?

Звичайно, до УСПІШНИХ ЗМІН!!!

Голова проєкту Мультикуртурна

платформа громади"Успішні зміни"

-Решетнікова Тетяна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше