Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівська громада долучилася до марафону #UAразом.

Пресреліз
16.02.2022

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість президент України Володимир Зеленський підписав указ, відповідно до якого 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.

Відповідно до рекомендацій Президента України  апарат Дмитрівської сільської ради під керівництвом Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, спільно з колективами відділу освіти, молоді і спорту, відділу культури і туризму та колективу Дмитрівського СБК долучилися до спільного виконання Державного Гімну України та підняття Державного Прапору. 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше