Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівська сільська бібліотека поповнилась чудовими літературними примірниками від Українського інституту книги.

Новина
03.02.2022

На початку цього року Дмитрівська сільська бібліотека в рамках державної Програми поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги отримала 684 літературних примірника різної тематики на будь-який смак.

Книгозбірня увійшла до 25-ти найактивніших закладів в Кіровоградській області, які одержали книжки саме за цією програмою. Враховували  роботу сільської бібліотеки  в умовах карантину, активність у соцмережах, вміння висвітлити заходи, які відбувалися у закладі. У минулому році Дмитрівська сільська бібліотека  отримала спеціальний перелік книг, за яким обирали необхідну літературу.

 Вітаємо з поповненням книжкового  фонду яскравою, новою, сучасною та трендовою літературою.

Це новітні твори сучасних українських письменників, україномовні переклади сучасних зарубіжних письменників та класиків, новинки галузевої літератури. Значна частина книжок, а це більше п’ятисот — дитяча література.

А впізнати ці книги можна завдяки спеціальній наліпці – фірмовому знаку Українського інституту книги .

#Український_інститут_книги #Поповнення_бібліотечних_фондів

#Поповнення_бібліотечних_фондів

Щиро дякуємо Українському інституту книги за чудові видання для  читачів Дмитрівської сільської бібліотеки!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше