Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівська ТГ посіла 4 місце серед 49 громад області.

Новина
02.02.2022

Згідно результатам оцінювання спроможності громад України Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу»  Дмитрівська сільська територіальна громада посіла 118 місце серед  300 кращих малих та середніх громад України (до 150 тис. мешканців) станом на 01.01.2021 відповідно до «Всеукраїнського рейтингу інституційної спроможності та сталого розвитку громад».

Загалом по Україні оцінено 1416 громад. В рейтингу  громад Кіровоградської області  Дмитрівська сільська територіальна громада посіла 4 місце серед 49 громад області.

 

До Вашої уваги рейтинг громад Кіровоградської області станом на 01.01.2022.

Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інституційну привабливість громад.

Джерела інформації:

  1. Сайт громади.
  2. Анкета, яка заповнюється працівниками муніципалітету і надається Фондом на запит громади, або департаментами ОДА та облрад.
  3. Відкриті джерела.
  4. Громадські звернення з документальними підтвердженнями.

Рейтинг є продуктом проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», має сукупність суб’єктивних оцінок експертів проекту, які беруть за основу максимально об’єктивну інформацію з доступних джерел.

https://www.facebook.com/Centersupportsmallcity

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше