Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівською сільською радою прийнято рішення щодо розроблення Комплексного плану просторового розвитку території.

Інформація
12.11.2021

01 листопада 2021 року Дмитрівською сільською радою прийнято рішення щодо розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Комплексний план розробляється та затверджується з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів та з урахуванням концепції інтегрованого розвитку території громади.

Комплексний план просторового розвитку території громади – це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Комплексний план передбачає узгоджене прийняття рішень щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами.

Комплексний план розробляється на всю територію територіальної громади.

Прохання надавати пропозиції, зауваження, інформацію з питання розроблення Комплексного плану відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради за адресою: пл.Перемоги, 4, с.Дмитрівка, Кропивнцького району Кіровоградської області, особисто або надіслати поштою чи на електрону адресу : jkg.dsr@ukr.net.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше