Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівці - 286 років

Привітання голови
25.09.2022
Шановна громадо!
Сьогодні 25 числа, в останню неділю вересня, ми відзначаємо День народження села Дмитрівка.
День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у нашій мальовничій місцевості. Славна історія села є часткою історії нашого району, області, держави.
А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та ваша, дорогі односельці.
На жаль, триває сім місяців від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну… Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат. Але ми маємо триматися, бути сильними. І маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок!
Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!
Дорогі земляки! Від імені Дмитрівської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем села! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба, перемоги і просто людського тепла!
З повагою Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше