Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців Дмитрівської сільської територіальної громади!

Інформація
07.04.2023

Пенсійний фонд України не тільки призначає та виплачує пенсії, а й забезпечує призначення та перерахунок субсидій, пільг, здійснення страхових виплат – як у зв’язку із тимчасовою втратою працездатності, та і у разі нещасного випадку на виробництві чи професійних захворювань. Тому у громадян виникають питання: куди і як звертатись?
Поштова адреса головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області: вул.Соборна, 7А, м.Кропивницький, 25009.
Можна поставити своє запитання у розділі «Мої звернення» після авторизації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua).
Номер «гарячої лінії» головного управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області (0522) 33-04-41 щочетверга з 11:00 до 12:00.
В інші дні можна звернутися за телефоном головного управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області, фахівці управління обслуговують громадян у робочий час (понеділок-четвер – з 08:17:00, п’ятниця – з 08: до 16:00) за номерами: 050-874-28-63, 097-988-98-68, оперативно нададуть вичерпну інформацію з питань пенсійного та соціального спрямування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше