Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДРУЖНА ТОЛОКА "БДЖІЛКИ-РОБІТНИЦІ" НА ГРОМАДСЬКОМУ ВУЛИКУ

Фоторепортаж
13.07.2021
Силами небайдужих жителів села Цибулеве провели толоку по облагородженню території Мультипростору. Відгукнулась велика кількість активних жителів до проведення спільної толоки. Працювали всі з натхненням та завзятістю!
Спільна толока дає можливість об’єднатись навколо спільної мети.
А наша мета – створити Зелений театр «Культурний острів громади» на території Мультипростору «Громадський вулик» (Двір для всіх) для соціального згуртування, культурної взаємодії та активізації жителів села Цибулеве Дмитрівської громади.
СПІЛЬНО СТВОРЮЄМО КУЛЬТУРНИЙ ОСТРІВ ГРОМАДИ В СЕЛІ ЦИБУЛЕВЕ!
Дружна толока «Бджілки-робітниці» відбулася в рамках проєкту Зелений театр «Культурний острів громади», що реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше