Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне із засідання виконавчого комітету

Новина
30.11.2023

Сьогодні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

У ході роботи першочергово було розглянуто питання щодо стану виконання дохідної частини бюджету громади за січень-жовтень поточного року та прийнято його до відома. Розглянувши проєкт бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2024 рік, члени виконкому вирішили схвалити його та внести на розгляд та затвердження сесії сільської ради.

Далі, відповідно до плану роботи виконкому на 2023 рік, було детально розглянуто питання щодо стану санітарного очищення населених пунктів та зобов'язано керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів, старост населених пунктів Дмитрівської сільської ради тримати на постійному контролі здійснення заходів, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку на території, а Дмитрівське комунальне підприємств «Сількомунгосп» зобов'язано, спільно зі старостами населених пунктів, продовжити роботу щодо укладання договорів з населенням громади на надання послуг з вивезення побутових відходів та переглянути перелік підприємств та ФОПів, які працюють на території громади, щодо наявності заключених договорів на надання послуг з вивезення побутових відходів.

Здійснюючи контроль за виконанням раніше прийнятих рішень, виконком розглянув питання щодо стану виконання рішень виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 вересня 2021 року № 152 «Про хід справляння земельного податку та орендної плати за землю на території Дмитрівської сільської територіальної громади» та від 30 вересня 2022 року № 112 «Про стан комунальних доріг на території Дмитрівської сільської територіальної громади».

Також на засіданні було затверджено Гендерний паспорт громади та, у зв'язку з кадровими змінами, затверджено новий склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті сільської ради.

Наприкінці засідання сільський голова Наталія Стиркуль проінформувала присутніх про діяльність сільської ради та її виконавчих органів в період воєнного стану: допомогу ЗСУ, продовження ремонтних робіт на об'єктах укриття та інших, а також подякувала всім причетним за оперативну роботу по локалізації вогнища африканської чуми свиней на території.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше