Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ХТО ЩЕ НЕ ОБРАВ СВОГО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ І НЕ ПІДПИСАВ З НИМ ДЕКЛАРАЦІЮ. ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

Інформація
28.01.2021

Звертаємося до жителів Дмитрівської громади, які не вклали декларації з сімейним лікарем, зробити це якнайшвидше, адже якщо Ви не оберете собі сімейного лікаря і вчасно не потрапите в електронну базу «Електронне здоров’я», то безкоштовну медичну допомогу можна буде отримати лише у разі невідкладної необхідності, незалежно від укладання декларацій. Станом на 28.01.2021 року закладом заключено 5406 декларацій.

Нагадуємо, щоб укласти декларацію, необхідно визначитися з кандидатурою сімейного лікаря, з’явитися на прийом до лікаря з паспортом, ідентифікаційним кодом, свідоцтвом про народження дитини до 14 років та мобільним телефоном, де медичний працівник занесе Ваші дані до медичної бази даних. Маршрут пацієнта після заключення декларації, буде визначати сімейний лікар.

Якщо ви склали декларацію в іншому місті чи селі, а на даний час перебуваєте в межах прохання перезаключити декларацію з сімейними лікарями нашого закладу Дмитрівська амбулаторія ЗПСМ на період перебування в Дмитрівській ТГ . Декларації можна перезаключати безліч разів.

Для того щоб скласти декларацію з сімейним лікарем, Вам необхідно зв’язатися по телефону Дмитрівської амбулаторії ЗПСМ +380503298455 з сімейним лікарем  (Ягодіновою О.О.), педіатром (Зелепухіною В.В.) та попередньо домовитися про складання декларації.  Необхідні документи: копія паспорта та ідентифікаційного коду, наявність мобільного телефону.

З 01.04.2020 року до спеціаліста вузького профілю пацієнт може потрапити тільки за направленням сімейного лікаря.

Якщо вам потрібно буде проконсультуватися у вузького спеціаліста (кардіолога, невролога, уролога тощо) чи лягти в лікарню на планову операцію, то потрібно буде скерування від сімейного лікаря. У такому випадку лікарні за лікування буде платити не пацієнт, а НСЗУ відповідно до затверджених тарифів.

Якщо ви прийдете на прийом до спеціаліста без скерування сімейним лікарем, то за мед послугу заплатите з власної кишені.

 ВИНЯТОК. З квітня без скерування сімейного лікаря безоплатно можна буде звертатися лише до акушера-гінеколога, стоматолога, педіатра, психіатра, нарколога.

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ З ВИБОРОМ, ЯКНАЙШВИДШЕ

ЗРОБИТЬ СВІЙ ВИБІР!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше