Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інвентаризація земель

Новина
05.06.2020

Шановні мешканці!

Для захисту прав землекористувачів на землю та для оперативного користування відомостями з Державного земельного кадастру у 2020 році проводитимуться заходи по інвентаризації земель державної власності.

Дані заходи проводитимуться й на території Дмитрівської сільської ради ОТГ.

Підставою здійснення заходу є Земельний кодекс України, закони України «Про землеустрій», «Про державний земельний кадастр», «Про державну експертизу земельної документації» та інші нормативні документи.

Мета проведення заходів з інвентаризації: здійснення державної реєстрації земельних ділянок для наповнення Державного земельного кадастру відомостями про них.

Нагадуємо, що реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю.

 

Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше