Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КАЗКОВИЙ КАРАНТИН З КОЗАКОМ МАМАЄМ ПРОЙШОВ З КОРИСТЮ

Пресреліз
12.04.2021

В рамках проєкту “МАМАЙ PRO. Креативне медіа громади” проведено конкурс «Казки з козаком Мамаєм», де кожен мав можливість проявити свої таланти.

Журі конкурсу - Мамай та його сім’я розглянули всі прислані казки і одноголосно прийняли рішення, що всі казки варті перемоги.

У казках підняті теми добра, взаємодопомоги, дружби, розглянуто питання екологічного становища.

На кожну казку відбудеться інсценізація (відео на YouTube каналі Мамай PRO у Facebook)

Найактивніші казкарі Дмитрівської громади - Наталія Губа, Світлана та Маргарита Білинець, Людмила та Тетяна Таранець, Тетяна та Олександра Ткаченко, Наталія та Альона Притула, Жанна Данько та Анна Крилова, Олександр Решетніков.

Кожен учасник отримає цінні подарунки від Мамайчика!

"Казки з козаком Мамаєм" відбуваються в рамках проєкту "МАМАЙ PRO. Креативне медіа громади", що втілюється ГО "Платформа успішних змін" за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми "Активні громадяни" у партнерстві з  ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше