Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Кожній дитині – родину! 17 вересня в Україні відзначають День усиновлення.

Привітання голови
17.09.2023

Діти – це майбутнє нашої держави. Кожна дитина потребує родинного тепла і турботи. Немає в світі нічого ціннішого, ніж материнська любов, батьківська підтримка, тепло і затишок рідного дому. Сім’я – найважливіше, що може бути у людини.

     Дорослі повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишились без батьківської опіки.

      Усиновлення  – це життєвий подвиг. Усиновити дитину -  це дуже важливий та відповідальний крок, який потребує сили, мудрості, надії, любові, терпіння.

      Батьки – усиновлювачі, це люди високої моралі, щирого серця та відкритої душі,  які  заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.

      Щиро вітаю всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків – вихователів.

       Ви дали можливість кожній дитині мати родину. Відкрили їм своє серце, поділились своєю любов’ю та душевним теплом. Хай ваші домівки повняться дитячим щасливим сміхом, хай ростуть здоровими, щасливими, успішними ваші діти. Здоров'я та миру вам та вашим родинам.

 

З повагою Дмитрівській сільській голова              Наталія СТИРКУЛЬ.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше