Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мама захисника з села Цибулеве отримала орден, яким посмертно нагородили її сина.

Пресреліз
09.07.2024
Сьогодні, 9 липня 2022 року у місті Кропивницький голова Кропивницької РВА Віталій Пастушенко вручив державні нагороди посмертно родинам загиблих військових з Кропивницького району. Серед нагороджених і Наталія Губаль- мама Івана Губаля, загиблого захисника із села Цибулеве Дмитрівської громади. Її син - Іван Олександрович Губаль 1994 року народження. Відразу після школи, у 2013 році пішов до лав ЗСУ на строкову службу, а коли у 2014 році почалося вторгнення росіїї в Україну підписав контракт. Отримав звання старший солдат – артилерист. Не одружений. Мав нагороди:
1. Відзнака перед Україною за участь в Антитерористичній операції (2016р)
2. Учасник бойових дій. Ветеран війни.
Загинув 21 травня 2022 року в селищі Тошківка, Сєверодонецького району, Луганської області під час виконання бойового завдання отримав поранення не сумісні з життям. Похований 26.05.2022 р. у с.Цибулеве.
Указом Президента України Івана Губаля посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня за особисту відвагу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше