Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Маємо приємні новини.

Новина
30.05.2021
 
Мамай та його команда (Тетяна Решетнікова, Тетяна Ткаченко, Наталія Єльник та Світлана Головатенко) пройшли попередній відбір на участь у тренінгу та пітчингу в Кіровоградській області, який проводиться в рамках проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3), покликаного забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей в галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співробітництва між організаціями громадянського суспільства (ОГС) та місцевими органами влади (МОВ) в Україні. Він здійснюється Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками (ОГС): НУО «Сильна громада», НУО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання»
Маємо ідею – створити на території Мультипростору «Громадський вулик» (Двір для всіх) КУЛЬТУРНИЙ ОСТРІВ ГРОМАДИ - зелений театр для кінопоказів і фестивальних подій, що сприятиме налагодженню комунікації та культурному розвитку, для активізації, соціального згуртування та культурної взаємодії жителів села Цибулеве і Дмитрівської ТГ.
РУХАЄМОСЯ ТІЛЬКИ ВПЕРЕД, РОЗРАХОВУЄМО НА ПІДТРИМКУ ОДНОСЕЛЬЧАН І ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше