Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мандрівка Святого Миколая

Пресреліз
20.12.2019

День Святого Миколая Чудотворця щорічно відзначається в Україні

 19 грудня. Цього свята з нетерпінням чекають усі діти і навіть дорослі, адже традиційно святий Миколай залишає під подушкою солодощі та подарунки.  

     Сьогодні святий Миколай завітав і до дітлахів Дмитрівської громади, щоб привітати і подарувати солодкі  подаруночки від Наталії Ревенко (депутата обласної ради), Василя Моцного ( генерального директора ТДВ «Колос»).

     Миколайчик із чарівними традиційними героями відвідав учнів початкових класів ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка» та філії ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка», завітав в сільський будинок культури, де на нього вже  чекали найменші дітлахи нашої громади, вихованці дитячих садочків «Івушка» та «Малятко». У цей день їм пощастило найбільше, бо вони були запрошені до Церкви Святого Миколая і отримали благословення та солодкі пакунки від Владики  Олександрійського і Світловодського Боголєпа.

    Діти АТОвців, діти-інваліди, ті, що під опікою та  діти з багатодітних  сімей  цього дня також не залишилися без уваги. В сільському будинку культури о 13.00 годині із привітаннями та подарунками  від сільського голови Наталії Стиркуль на них чекав Святий Миколай.

  Сьогоднішній день подарував дітлашні Дмитрівської громади гарний настрій з солодким присмаком.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше