Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Майстерня рукоділля "Мальва" - реалізований проєкт Громадського бюджету-2020.

Новина
25.02.2021

В селі Макариха Дмитрівської сільської територіальної громади відкрилась  напрочуд атмосферна майстерня рукоділля “Мальва”- черговий  проєкт Громадського бюджету -2020. 

Простора і світла, білосніжна та з безліччю невипадкових акцентів. На  стінах розташувався намальований пейзаж села Макариха. Прикрасою кімнати стала інсталяція:  пузатий гарбуз в’ється та перелазе через  тин, який обсіли вправно сплетені з сіна кури. Милують око в куточках  майстерні маки та мальви, зроблені власноруч майстринями села.   На поличках різними кольорами сяють гори ниток. Повсюди визирають рукодільні дрібниці, які немов формують єдину тематичну експозицію. Це простір для творчості, а також для майстер-класів і творчих ідей. Майстерня рукоділля «Мальва» оснащена новим сучасним обладнанням.

Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль  привітала з відкриттям та перерізала символічну стрічку. Організатори заходу висловили  слова вдячності за сприяння в реалізації проєкту ініціатору ідеї Борзовій Людмилі Іванівні, депутату Дмитрівської сільської ради Дебелому Генадію В’ячеславовичу, небайдужим громадянам: Дебелому В’ячеславу Григоровичу,  Касапенко Сергію Миколайовичу, Конишеву Олександру Михайловичу, Прудкій Аллі Євгенівні і окрема подяка  в допомозі написання проєкту - Ціцей Олександрі Андріївні.

Атмосфера в майстерні «Мальва» надихає на творчість і бажання творити.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше