Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Медіа-школа для дітей

Новина
13.11.2019

У с. Дмитрівка в рамках співпраці інформаційного сайту KOMORA.INFO та Дмитрівської ОТГ було реалізовано проєкт - медіа-школа «Коморята». Мета ініціативи - навчити дітей основам медіаграмотності та журналістики. Головними дійовими особами проєкту були учні старших класів школи ім. Т. Шевченка. Навчання проходило в рамках місцевої програми «Активна молодь - запорука розвитку громади». Заняття у медіа-школі тривали місяць. Діти вивчали особливості роботи з інформацією та текстами, навчалися писати інтерв’ю та різноманітні новини, шукати достовірну інформацію у відкритих джерелах, а також готували домашні завдання. Після завершення занять було проведено конкурс статей та визначено переможців. Всі учасники школи отримали сертифікати та іменні блокноти. Нині всі випускники медіа-школи є активними дописувачами на сторінках громади у соцмережах, вони готують статті для інформаційного бюлетеня, який ОТГ видає раз на місяць накладом 1 тис. примірників. А ментори у спільному чаті продовжують підтримувати учасників професійними порадами.

Медіа-школа «Коморята»-один з успішних проектів. Ця практика потрапила до «КНИГИ УСПІХІВ»,  яка була підготовлена і видана Асоціацією міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Ця збірка демонструє позитивний вплив реформ на життя людей та розвиток громад.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше