Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Кіровоградщині стартував проект «Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади», презентація якого відбулася в бібліотеці ім. Д. Чижевського.

Фоторепортаж
16.06.2021

У рамках проекту «Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади» 20 тисяч жінок Кіровоградщини покращать власні знання з питань критичного мислення, медіаграмотності, послуг електронного урядування та жіночого лідерства.

Проведення у 14 територіальних громадах області просвітницької кампанії «Ми рівні» дозволить створити на базі публічних бібліотек інформаційні хаби, які покращуватимуть співпрацю представників влади, громадських організацій та ЗМІ з питань впровадження гендерної рівності.

«Ми переконані, що жіноче лідерство може стати запорукою успішного розвитку громад. На Кіровоградщині утворені 49 територіальних громад, лише десять з них очолюють жінки. При цьому більшість жителів області — жінки. Своїм завданням ми бачимо допомогу жінкам в усвідомленні їхніх лідерських якостей та напрацюванні необхідних навичок, підтримку громадських, соціальних, професійних проектів, які вони реалізуватимуть у своїх громадах. Знання, якими ми вже ділимося, активістки впроваджуватимуть на місцях і навчатимуть інших членів громади», — заявила голова ОЖІЦ, керівник проекту, директор ОУНБ ім. Д. Чижевського Валентина Животовська.

На презентації виступили заступник голови  Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Шеремет, президентка Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та  директорка департаменту культури й туризму Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко.

Своїм лідерським досвідом поділилися олова Дмитрівської ТГ Наталія Стиркуль  та голова Соколівської територіальної громади Інна Завірюха .

Про інформаційні зустрічі, які вже провели у Попельнастівській територіальній громаді, розповів начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини ОТГ Михайло Ковальчук.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше