Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На засіданні виконкому розглянуто важливі питання

Новина
30.05.2024

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Члени виконкому заслухали інформацію начальника фінансового відділу сільської ради Анастасії Заєць про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-квітень 2024 року та взяли його до відома. Далі про роботу відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності апарату Дмитрівської сільської ради по виконанню покладених на відділ завдань за 2023 рік звітувала його начальник Олександра ЦІЦЕЙ. Після обговорення звіт взято до відома.

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Наталії Бойко та відповідно до вимог чинного законодавства було прийнято рішення про заборону роботи таборів з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти Дмитрівської сільської ради.

Наступним рішенням було встановлено чотириразову кратність режиму харчування в закладах дошкільної освіти Дмитрівської сільської ради шляхом введення додаткового прийому їжі у вигляді фруктів, на час оздоровчого періоду, з 01 червня 2024 року по 31 серпня 2024 року, а також збільшено фінансування за рахунок коштів бюджету громади на другий сніданок, з розрахунку 5 грн. на одну дитину. Безкоштовним харчуванням у закладах дошкільної освіти, за наявності підтверджуючих документів, будуть забезпечені діти пільгових категорій.

Далі виконком прийняв низку рішень з питань цивільного захисту. Зокрема, було створено місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення, а відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту сільської ради зобов'язано організувати розробку технічного завдання на створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Також було затверджено План реагування на надзвичайні ситуації та затверджено склад штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Дмитрівської сільської територіальної громади. У зв'язку з кадровими змінами було затверджено новий склад постійно діючої комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості.

Члени виконкому також прийняли важливі рішення з питань захисту дітей та соціального захисту населення. Всього виконком прийняв 14 рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше