Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Надання правових консультацій.

Інформація
12.04.2021
У приміщенні Центру з надання адміністративних послуг Дмитрівської ОТГ в Кіровоградській області проводиться надання правових консультацій шляхом мобільного консультування громадян. Надання відповідей на наступні питання здійснювала головний спеціаліст Знам’янського бюро правової допомоги – Альона Волохова.
?️ Громадяни, під час мобільного консультування цікавилися наступними питаннями:
- зняття з реєстрації місця проживання;
- порядок та підстави припинення договору оренди землі.
✅ Фахівчиня бюро зауважила, що громадяни селища можуть:
- отримати інформацію про порядок надання безоплатної первинної та про порядок доступу до вторинної правової допомоги;
- дізнатися про коло суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та які для цього потрібні документи.
? «Мобільне консультування в районних центрах – інструмент надання ефективної правової допомоги. Робота мобільних пунктів консультування – невід'ємна частина діяльності фахівців системи безоплатної правової допомоги», – зазначила юристка Альона Волохова.
В ході проведення мобільного консультування також було поінформовано про систему «БПД» та проект «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство». Громадянам надано інформаційні буклети з питань земельних правовідносин.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше