Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наша безпека в наших руках.

Пресреліз
14.04.2021

Амбасадори безпеки – це проект, мета якого підвищувати безпекову свідомість жителів Кіровоградської області, популяризувати використання світловідбивних елементів та активізувати людей задля посилення безпеки дорожнього руху у своїй громаді через ініціативи та інструменти участі.

У грудні 2020 року команда Дмитрівської ТГ «FireFlies»  (с. Дмитрівка) приєдналася до проекту задля дослідження власної громади на безпечність, виявлення можливих проблем та усунення їх шляхом власних ініціатив та звернень до представників влади.

Розпочала команда свою роботу з дослідження рівня задоволеності жителів Дмитрівської ТГ вуличним освітленням, опитування мешканців села Дмитрівка та фотоаналізу. Проведене опитування (всього в опитуванні взяло участь 144 респонденти) дозволяє нам стверджувати, що центральна садиба Дмитрівської ТГ ( с. Дмитрівка) забезпечена вуличними ліхтарями та освітленням (69 відсотків респондентів вказали на це), ремонт вуличного освітлення здійснюється своєчасно та ефективно.

Також команда амбасадорів опитала жителів громади та виявили, що батьки школярів дещо занепокоєні щодо деяких проблемних ділянок (з боку безпечності) на дорогах нашої ТГ- деякі провулки неосвітлені, небезпечні перехрестя, кілька пішохідних переходів потребують поновлення тощо.

З цими питаннями про безпеку на дорогах та пропозиціями спільного посилення дорожньої безпеки в нашій ТГ ми звернулися до поліцейських громади. Під час розмови було обговорено результати дослідження, існуючі проблеми безпеки на дорозі та шляхи їх вирішення.

Патрульних поліцейських було запрошено до навчальних закладів с. Дмитрівка з метою проведення серед здобувачів освіти просвітницької роботи щодо важливості дотримання безпеки на дорозі. Ще було вирішено спільно провести майстер-класи з виготовлення флікерів для дітей задля того, щоб зробити їх помітними на вулицях свого населеного пункту у темний час доби.

Також було вирішено подати громадське звернення до Дмитрівської сільської ради з проханням посприяти підвищенню безпеки дорожнього руху на території ТГ – встановлення ліхтарів на неосвітлених ділянках, поновлення та встановлення пішохідних переходів на певних небезпечних ділянках території.

Проєкт “Амбасадори безпеки” відбувається за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади

#АмбасадориБезпеки

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше